Summer_Girl Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Cześć. Osoby,które dopiero zaczynają swoją przygodę z radiem internetowym często zadają proste pytanie: "Dlaczego nie widać mnie w statystykach?".Otóż odpowiedź jest prosta - to dlatego ponieważ źle wypełniłeś program,z którego nadajesz. W tym konkretnym przypadku chcę się skupić na popularnym programie jakim jest BUTT. Poniżej zamieszczam screena jak poprawnie go wypełnić,żeby serwer nas "wyłapał" Jeśli pomogłam daj 3 Cytuj www.radioheaven.pl <-- Siłą muzyki nadajemy Rytm
Aragon Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Zostawiam serducho za bardzo przydatny poradnik. Mam w planie napisać pełny poradnik o konfiguracji programu Butt Broadcast. Dobra robota @Summer_Girl 1 Cytuj Daj się porwać muzyce ! www.radioheaven.pl
DJRadziu458 Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 Już jest omówiony w miarę bardzo szczegółowo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi