Kucus.pl Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Witam. Zawitałem do was po krótkiej przerwie. Pozdrawiam Damian. Quote
Summer_Girl Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Hejka 🙂 Witamy w naszych skromnych progach 🙂 Mamy nowe forum i dopiero się rozwija,ale mam nadzieję,że ci się u nas jak i w radiu spodoba 😉 Quote www.radioheaven.pl <-- Siłą muzyki nadajemy Rytm 💜
Aragon Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 8 minut temu, Kucus.pl napisał: Witam. Zawitałem do was po krótkiej przerwie. Pozdrawiam Damian. Witamy ponownie @Kucus.pl miło cię znów widzieć 🙂 Quote Daj się porwać muzyce ! www.radioheaven.pl
Kuba Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 Siemanko @Kucus.pl, Witamy na forum społeczności Radio Heaven. Życzymy przyjemnej dyskusji i wielu ciekawych tematów. 😉 Quote
Kucus.pl Posted January 24, 2023 Author Posted January 24, 2023 Staram się być tylko nie wiem czy mi czasu wystarczy na wszystko. Dziękuje za miłe przywitanko ja tu bardziej gość klasy światowej. Pozdrawiam Damian. 1 Quote
Aragon Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 34 minuty temu, Kucus.pl napisał: Staram się być tylko nie wiem czy mi czasu wystarczy na wszystko. Dziękuje za miłe przywitanko ja tu bardziej gość klasy światowej. Pozdrawiam Damian. Nie ma za co ! 🙂 Widzę, że kolega mnie kojarzy, to miłe. W wolnej chwili zawsze możesz do nas zajrzeć i posłuchać dobrej muzyki. 😉 Pozdrawiam. 1 Quote Daj się porwać muzyce ! www.radioheaven.pl
Kucus.pl Posted January 24, 2023 Author Posted January 24, 2023 4 minuty temu, Aragon napisał: Nie ma za co ! 🙂 Widzę, że kolega mnie kojarzy, to miłe. W wolnej chwili zawsze możesz do nas zajrzeć i posłuchać dobrej muzyki. 😉 Pozdrawiam. Kolegów warto mieć zawsze ci pomogą i doradzą może czasem odwiedzam ale nie tak często ale jestem. Ciężko czasowo w tematyce radiowej tez przestój wstrzymałem projekty. Przyjdzie czas i możliwości to wrócę do grania audycji. 2 Quote
Recommended Posts