Kucus.pl Napisano 23 Stycznia 2023 Napisano 23 Stycznia 2023 Witam. Zawita艂em do was po kr贸tkiej przerwie. Pozdrawiam Damian. Cytuj
Summer_Girl Napisano 23 Stycznia 2023 Napisano 23 Stycznia 2023 Hejka Witamy w naszych skromnych progach Mamy nowe forum i dopiero si臋 rozwija,ale mam nadziej臋,偶e ci si臋 u nas jak i w radiu spodoba 聽 Cytuj www.radioheaven.pl <-- Si艂膮 muzyki nadajemy Rytm
Aragon Napisano 23 Stycznia 2023 Napisano 23 Stycznia 2023 8 minut temu, Kucus.pl napisa艂: Witam. Zawita艂em do was po kr贸tkiej przerwie. Pozdrawiam Damian. Witamy ponownie @Kucus.pl mi艂o ci臋 zn贸w widzie膰 Cytuj Daj si臋 porwa膰 muzyce ! www.radioheaven.pl
Kuba Napisano 24 Stycznia 2023 Napisano 24 Stycznia 2023 Siemanko @Kucus.pl, Witamy na forum spo艂eczno艣ci Radio Heaven. 呕yczymy przyjemnej dyskusji i wielu ciekawych temat贸w.聽 Cytuj
Kucus.pl Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Napisano 24 Stycznia 2023 Staram si臋 by膰 tylko nie wiem czy mi czasu wystarczy na wszystko. Dzi臋kuje za mi艂e przywitanko ja tu bardziej go艣膰 klasy 艣wiatowej. Pozdrawiam Damian. 1 Cytuj
Aragon Napisano 24 Stycznia 2023 Napisano 24 Stycznia 2023 34 minuty temu, Kucus.pl napisa艂: Staram si臋 by膰 tylko nie wiem czy mi czasu wystarczy na wszystko. Dzi臋kuje za mi艂e przywitanko ja tu bardziej go艣膰 klasy 艣wiatowej. Pozdrawiam Damian. 聽 Nie ma za co ! 聽Widz臋, 偶e kolega mnie kojarzy, to mi艂e.聽 W wolnej chwili zawsze mo偶esz do nas zajrze膰 i pos艂ucha膰 dobrej muzyki. 聽 Pozdrawiam. 1 Cytuj Daj si臋 porwa膰 muzyce ! www.radioheaven.pl
Kucus.pl Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Napisano 24 Stycznia 2023 4 minuty temu, Aragon napisa艂: 聽 Nie ma za co ! 聽Widz臋, 偶e kolega mnie kojarzy, to mi艂e.聽 W wolnej chwili zawsze mo偶esz do nas zajrze膰 i pos艂ucha膰 dobrej muzyki. 聽 Pozdrawiam. Koleg贸w warto mie膰 zawsze ci pomog膮 i doradz膮 mo偶e czasem odwiedzam ale nie tak cz臋sto ale jestem. Ci臋偶ko czasowo w tematyce radiowej tez przest贸j wstrzyma艂em projekty. Przyjdzie czas i mo偶liwo艣ci to wr贸c臋 do grania audycji. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.