Spikus Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Siemanko jestem Lukasz (Spikus) chcialbym sie z wami przywitac :) No to witajcie:) Quote
Summer_Girl Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Ja już cię przechrzciłam i od dzisiaj jesteś Spike 😄 jak ten wampir z filmu 😄 Nawet ci ładnie pasuje hehe.Witaj na forum 🙂 1 Quote www.radioheaven.pl <-- Siłą muzyki nadajemy Rytm 💜
Aragon Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 19 godzin temu, Spikus napisał: Siemanko jestem Lukasz (Spikus) chcialbym sie z wami przywitac 🙂 No to witajcie:) Siemanko Spikus miło cię widzieć na naszym forum. 🙂 Miłego pisania postów oraz wielu ciekawych tematów do dyskusji. 1 Quote Daj się porwać muzyce ! www.radioheaven.pl
Spikus Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 W dniu 5.02.2023 o 23:24, Summer_Girl napisał: Ja już cię przechrzciłam i od dzisiaj jesteś Spike 😄 jak ten wampir z filmu 😄 Nawet ci ładnie pasuje hehe.Witaj na forum 🙂 moze byc spike hihi 2 Quote
Recommended Posts