DJRadziu458 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Hejka 馃槈聽 Jestem Rados艂aw (DJRadziu458) 32lat Mieszkam w Rzeszowie Zainteresowania: - kobiety - veb/dev - white hat - programowanie - oswajanie ukania - radiokomunikacja - gry online - muzyka ro偶ne gatunki Jestem w艂a艣cicielem PL WRTTeam Group聽聽 Edited January 19, 2023 by DJRadziu458 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aragon Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Cze艣膰聽@DJRadziu458聽mi艂o Ci臋 widzie膰 na naszym forum.聽馃檪 Przyjemnego korzystania z naszego forum i ciekawych dyskusji.聽馃憤 1 Quote Daj si臋 porwa膰 muzyce ! www.radioheaven.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Siemanko @DJRadziu458. Witamy w naszych skromnych progach.聽馃槈 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer_Girl Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Hej Radziu 馃檪 Mi艂o,偶e do nas zajrza艂e艣 hihi 馃槈 Wkr贸tce rozkr臋cimy to forum.Brakuje mi tu jeszcze kilka dzia艂贸w,gdzie mo偶na b臋dzie pisa膰 o pierdo艂ach itp. 2 Quote www.radioheaven.pl <-- Si艂膮 muzyki nadajemy Rytm 馃挏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJRadziu458 Posted January 30, 2023 Author Share Posted January 30, 2023 W dniu 21.01.2023 o 20:14, Summer_Girl napisa艂: Hej Radziu 馃檪 Mi艂o,偶e do nas zajrza艂e艣 hihi 馃槈 Wkr贸tce rozkr臋cimy to forum.Brakuje mi tu jeszcze kilka dzia艂贸w,gdzie mo偶na b臋dzie pisa膰 o pierdo艂ach itp. Hejka @Summer_Girl聽mo偶e co艣 dla mnie si臋 znajdzie :P聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aragon Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 W dniu 30.01.2023 o 21:14, DJRadziu458 napisa艂: Hejka @Summer_Girl聽mo偶e co艣 dla mnie si臋 znajdzie 馃槢 聽 Na pewno znajdziesz tutaj co艣 dla siebie. 馃槈聽 Dzia艂 rozm贸w na tematy zwi膮zane z聽 IT mysl臋, 偶e te偶 stworzymy. Zapewne b臋dzie bardzo przydatny.聽馃檪聽 聽 Quote Daj si臋 porwa膰 muzyce ! www.radioheaven.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts